Hälgen är räddad

Senaste impulsköpet har precis landat och jag är som vanligt imponerad med leveranstiden. Beställningen gjordes i måndags och det skickades med DHL från Töskland samma dag/kväll. Och idag kan vi alla njuta av nya sommarkläder.
Eller, det blir nog en överraskning i vanlig ordnig, så nu ska jag gömma allting tills på lördag när alla är lediga.
Mest är jag nöjd med dotterns klänning och sonens rocktröja såklart.

Läste häromdan +Danni Efraim s inlägg om RL tröjorna från USA, jag känner nog att det alltid är roligare att köpa sådant i Europa. Och så slipper man tullhelvetet och moms och whatnot. Med sådana leveranstider kan man verkligen lösa problem när man behöver kläderna fort (om det nu kan vara sådan panik nån gång, men jag har lärt mig att, JA DET KAN VARA PANIK MED KLÄDER!!). :)

#mindlessshopping

 

Read it in all its glory on Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *