Den 15 maj spelade Glimt TV in en politisk debatt med värmländska representanter från alla riksdagspartier

Den 15 maj spelade Glimt TV in en politisk debatt med värmländska representanter från alla riksdagspartier.

Nu kan du se hela debatten på vår webbplats.

Det var Handelskammaren i Värmland som arrangerade debatten och den leddes av Lennart Persson, känd från Aktuellt och Debatt.

Så här skriver Handelskammaren om debatten:

Vi står inför ett intressant val i höst och den politiska temperaturen börjar stiga. Men var står våra riksdagspartier i viktiga företagsfrågor egentligen? I år kombinerar vi Handelskammaren Värmlands årsmöte med en politisk debatt mellan våra riksdagspartier, där vi kräver klarspråk och fokus på näringslivet.

Med bara fyra månader kvar till valet är det hög tid att trappa upp diskussionerna kring företagens förutsättningar. Därför är vi glada över att våra riksdagspartiers förstanamn kommer till vår debatt. Det visar att de värmländska politikerna tycker att näringslivsfrågor är viktiga.

Vi har bett er medlemmar att skicka oss de frågor som ni vill att vi ska ställa till politikerna i vår panel. Resultatet är en diskussion om allt från RUT till kilometerskatt.GLIMT Special – Politisk debatt om näringslivsfrågor
Den 15 maj spelade Glimt TV in en politisk debatt med värmländska representanter från alla riksdagspartier. Det var Handelskammaren i Värmland som arrangerade debatten och den leddes av Lennart Per…

Read it in all its glory on Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *